Pratite nas

Borilački sportovi

Zlatne medalje za SPARTAK SM na Prvenstvu Vojvodine u savate boksu

Uspeh SPARTAK SM: Dve zlatne medalje na Prvenstvu Vojvodine u savate boksu

Na nedavno održanom Prvenstvu Vojvodine za sve uzraste u Zablju, takmičari savate boks kluba SPARTAK SM iz Sremske Mitrovice ostvarili su izvanredan uspeh, osvojivši dve zlatne medalje.

Aleksa Lukić se istakao u konkurenciji juniora do 70 kg, dok je Anja Lukić dominirala u konkurenciji seniorki do 56 kg. Njihovi izuzetni rezultati potvrđuju njihovu posvećenost i naporan rad koji su uložili u pripreme za ovo takmičenje.

Treneri Bojan Gataric i Igor Šivoljicki ističu da su takmičari opravdali očekivanja i da je njihov trud urodio plodom. Ovo takmičenje predstavljalo je još jednu proveru za našu reprezentativku Anju Lukić, koja se uskoro sprema za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj.

SPARTAK SM, savate boks klub iz Sremske Mitrovice, može biti ponosan na postignute rezultate na Prvenstvu Vojvodine. Osvojene zlatne medalje svedoče o izvanrednom talentu i predanosti njihovih takmičara. Klub nastavlja da se ističe kao uzgajalište vrhunskih boksera i osvajača medalja.

Nadamo se da će ovakav uspeh biti samo početak, a takmičari SPARTAK SM-a su spremni da nastave sa napornim treninzima i ostvare još veće rezultate u budućnosti. Svi zajedno želimo im puno sreće i uspeha na predstojećim takmičenjima, posebno Anji Lukić na nadolazećem Evropskom Prvenstvu, kažu iz ovog kluba.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Borilački sportovi