Pratite nas

Fudbal

“Zeka Buljubaša” iz Ravnja čvrsto drži poziciju. Spremni na bolji “skor” na tabeli!

Na kraju sezone, ekipa Fudbalskog kluba „Zeka Buljubaša“ iz Ravnja obezbedila je četvrto mesto na tabeli Međuopštinske lige Srem-Zapad.

Njihov početni cilj je bio da ostvare viši plasman.

„Očekivanja su uvek velika, a videćemo da li možemo da ispunimo zacrtane ciljeve. Bitno je da imamo dobru i produktivnu sezonu. U prvoj polovini sezone smo sakupili 22 boda, u nastavku smo značajno napredovali i dodali još 30 bodova, ali to nije bilo dovoljno za bolji plasman“, kaže Mitar Budečević iz uprave kluba.

Budečević ističe da neće biti značajnijih promena u sastavu tima.

„Niko nas nije napustio, ekipa je u punom sastavu, a planiramo da dovedemo tri-četiri ‘bonus’ igrača. Nastavićemo da se borimo za što bolju poziciju na tabeli“, napominje Mitar Budimčević.

Kako bi što bolje predstavili klub i Ravnje i privukli više gledalaca, planiraju da pojačaju svoje marketinške napore. „Pripremili smo nove dresove, počeo je proces štampanja. Radimo na društvenim mrežama i očekujemo još navijača“, dodaje Budečević.

Budečević je obavio prozivku ekipe, a fudbaleri „Zeke Buljubaše“ su počeli pripreme.

Pauza je bila dovoljna da se igrači odmore od sezone i pripreme za predstojeću. „Svi smo spremni, sa 16 igrača i dva golmana prisutnih na prozivci. Postavili smo standard i to će se nastaviti i u narednoj sezoni“, navodi Mitar Budečević.

Naredna prijateljska utakmica igra se na domaćem terenu protiv Podrinja, na programu je u nedelju, 16. jula, sa početkom u 18 časova.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal