Pratite nas

Fudbal

Zauvek u srcima: Odlazak Ljubiše Vitasa Šumara (1976-2023)

Sportski svet suočava se s tugom i gubitkom nakon što je danas u ranim jutarnjim satima preminuo Ljubiša Vitas Šumar, najbolji strelac u istoriji fudbalskog kluba „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice. Rođen 1976. godine, Ljubiša je napustio ovaj svet u svojoj 47. godini, ostavivši neizbrisiv pečat u srcima svih zaljubljenika u fudbal.

Njegova karijera bila je ispunjena trenucima slave, radosti i strasti prema igri. Svojim impresivnim golovima i predanim radom na terenu, Ljubiša je postao ne samo igrač, već i inspiracija za buduće generacije. Njegova posvećenost klubu i neumorni trud tokom godina stvorili su legendu koja će zauvek živeti među navijačima.

Sahrana Ljubiše Vitasa Šumara održaće se sutra, 11. avgusta 2023. godine, na groblju u Mačvanskoj Mitrovici. U ovom teškom trenutku, izražavamo iskreno saučešće porodici Vitas. Neka pronađu snagu u zajedništvu i podršci svih nas koji cenimo i poštujemo Ljubišin doprinos fudbalu i klubu.

Njegov odlazak ostavlja trag duboko urezan u istoriju kluba. Neka njegova ljubav prema igri i neumorni duh budu inspiracija kako igračima na terenu, tako i svima nama van njega.

Rajko Bodirogić

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal