Pratite nas

Fudbal

VIDEO Neočekivani „igrač“ na terenu Vojvodine i Partizana

Zanimljiv i neobičan trenutak obeležio je meč između Voše i Partizana na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu. U jednom trenutku, neobičan „igrač“ neočekivano je prekinuo meč, privlačeći pažnju svih prisutnih na terenu i tribinama.

Na samom početku drugog poluvremena, Partizan je imao prednost gola koji je postigao Mateus Saldanja u 47. minutu, što je unelo dodatni naboj u ovu zanimljivu utakmicu. Međutim, taj trenutak iznenada je prekinuo neobičan susret s „igračem“ druge vrste.

Jedan žuti mešanac upao je na teren, bez obzira na sve mere obezbeđenja. Postao je neočekivani „igrač“ na terenu, ali i izazvao osmehe i iznenađenje kod igrača i publike. Pokušaj jednog od igrača Voše, Igora Jeličića, da ga izbaci s terena nije bio uspešan, jer se nestašni pas lako izmigoljio.

Situacija je brzo rešena, jer je pas pronašao izlaz i samoinicijativno napustio igralište. Ovaj simpatični incident dodatno je obogatio fudbalski meč, a igrači i publika će zasigurno još dugo prepričavati ovu neobičnu epizodu. Fudbalski meč je nastavljen, a pas je postao nezvanični junak tog dana na stadionu „Karađorđe“.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal