Pratite nas

Fudbal

Uzbudljiv turnir u malom fudbalu za seniore i omladince u Mačvanskoj Mitrovici. Prijave u toku

Sremska Mitrovica – Pripremite se za uzbudljiv turnir u malom fudbalu koji će se održati od 23. do 25. juna u naselju Kolonija u Mačvanskoj Mitrovici.

Organizovan od strane strastvenih ljubitelja fudbala iz Mačvanske Mitrovice, u saradnji sa FK „Podrinje“ i brojnim sponzorima, ovaj turnir obećava dobru zabavu i lep fudbal.

Turnir će trajati tri dana, počevši od 23. juna i završavajući se 25. juna. Prijave su trenutno otvorene i trajaće do 21. juna. Osigurajte svoje mesto u takmičenju tako što ćete blagovremeno podneti prijavu vašeg tima pre isteka roka.

Turnir obuhvata dve kategorije: seniore i omladince. Kotizacija za seniorske timove iznosi 10.000 dinara, dok se omladinski timovi mogu prijaviti uz kotizaciju od 6.000 dinara.

Impresivno, turnir nudi velikodušne novčane nagrade za najbolje plasirane timove u svakoj kategoriji. U seniorskoj kategoriji, nagradni fond iznosi 10.000 dinara za treće mesto, 50.000 dinara za drugoplasirani tim i čak 150.000 dinara za ekipu koja osvoji prvo mesto. Omladinski timovi takođe imaju priliku da osvoje uzbudljive nagrade, gde će tim na trećem mestu dobiti 6.000 dinara, drugoplasirani tim 10.000 dinara, dok će prvoplasirani tim osvojiti 30.000 dinara.

Timovi će se takmičiti u formatu 4+1, sa deset igrača u svakom timu. Ovaj format obezbeđuje dinamične i brze utakmice, pružajući uzbudljivo iskustvo kako igračima, tako i gledaocima.

Da biste prijavili svoj tim ili dobili dodatne informacije o turniru kontaktirajte sledeće brojeve: 069-709-382 (Sreten) i 069-522-7072 (Slavko).

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal