Pratite nas

Ostali sportovi

Uspeh najmlađih atletičara Sirmiuma na takmičenju Sportskih igara mladih

Sremska Mitrovica – Bez predaha, najmlađi atletičari iz Sirmiuma još jednom su pokazali svoj talenat, ovoga puta na okružnom takmičenju Sportskih igara mladih održanom u Žablju, gde su zasijali sjajno.

Relja Miletić je osigurao svoje mesto na državnom prvenstvu osvajanjem drugog mesta u trci na 60 metara. Njegov impresivan nastup pokazao je brzinu i odlučnost.

Dunja Josimović, koja neprestano dodaje medalje u svoju kolekciju, osvojila je treće mesto na takmičenju. Njena nepokolebljiva posvećenost i veština bili su potpuno vidljivi.

U finalu su nekoliko mladih atletičara iz Sirmiuma ostvarili izuzetne rezultate, svaki od njih zauzevši četvrto mesto. Među njima su bili blizanci Maša i Vuk Ilić, koji su pokazali svoju sinhronost i snažan takmičarski duh. Pridružili su im se Lara Džever i Ognjen Tubić, čije su izvanredne izvedbe očarale publiku.

Ekipa „Vatrica“, u sastavu Dunja Josimović, Andrea Maričić, Vuk Došen, Teodora Laketić, Andrej Nikolić, Lara Džever i kapiten ekipe Ognjen Tubić, ostvarila je impresivan rezultat osvajanjem trećeg mesta. Pod vođstvom menadžera ekipe Ace Petrovića, njihova saradnja i prijateljstvo bili su evidentni tokom celog takmičenja.

Trener Goran Pavlović naglasio je značaj Sportskih igara mladih, ističući da će veze koje su uspostavljene i osećaj zajedništva koje su iskusili sportisti trajati zauvek.

„To se ne odnosi samo na igre, već na prijateljstva i jedinstvo koje će ostati urezano u njihovim srcima zauvek“, istakao je Pavlović, njihov posvećeni trener.

Učešćem na ovakvim događajima i pokazivanjem izuzetnih talenata, ovi mladi atletičari iz Sirmiuma i dalje inspirišu i ostavljaju trajan utisak na lokalnu sportsku zajednicu.

1 Comment

1 komentar

  1. Pingback: Uspeh najmlađih atletičara Sirmiuma na takmičenju Sportskih igara mladih - Ozon Media

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Ostali sportovi