Pratite nas

Ostali sportovi

Uspeh najmlađih atletičara iz Sirmiuma: Tri zlatne medalje i izuzetni rezultati u Kraljevu

Sirmiumovi najmlađi atletičari osvajaju zlato i medalje u Kraljevu

Četiri medalje, od kojih su tri zlatne, osvojili su najmlađi atletičari Sirmiuma u Kraljevu, iznenadivši sve svojim impresivnim rezultatima. Teodora Laketić i Andrej Nikolić su se okitili zlatnim medaljama u disciplini bacanja vorteksa, a ovo su bile njihove prve medalje za Sirmium. Njihov uspeh je bio pravi pljusak za klub.

Nastavljajući niz sjajnih rezultata, Aleksandar Radovanović je ponovo osvojio zlatnu medalju u disciplini dvoboja, koja obuhvata trku na 50 metara s preponama i skok u dalj. Osim što je postao ponovni osvajač medalje, Radovanović je takođe postao sveukupni pobednik lige centralne Srbije, potvrdivši svoju izuzetnu atletsku sposobnost.

Uz snažnu konkurenciju, Nadja Vuković se izborila za bronzu, pokazavši svoju izdržljivost i talent. Bez obzira na jaku konkurenciju, Nadja se uvek vraća sa medaljama, demonstrirajući svoju upornost i sportski duh.

 

Mia Stanojević, sa samo 20 dana treninga, bila je na samo korak do medalje u disciplini skoka u dalj. Njen izuzetan rezultat, osvajanje četvrtog mesta, svedoči o njenom potencijalu i brzom napretku u atletici.

 

Najmlađi atletičari Sirmiuma ostavili su snažan utisak na takmičenju u Kraljevu, osvojivši četiri medalje, od kojih su tri bile zlatne. Njihov izvanredan uspeh i talent privukli su pažnju atletske zajednice, a klub Sirmium nastavlja da se ističe kao uzgajalište mladih talenata.

Nastavak ovakvih rezultata očekuje se u budućnosti, a najmlađi atletičari iz Sirmiuma su sigurni da će nastaviti da napreduju i donose ponos svom klubu.

 

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Ostali sportovi