Pratite nas

Fudbal

U Nikincima su spremni za fudbal!

Pripreme za nadolazeću sezonu su u toku, a ekipa Poleta iz Nikinaca se priprema za novi izazov koji startuje u nedelju, 16. jula. Tokom letnje pauze, došlo je do značajnih promena na klupi. 

Nakon uspešnog vođenja kluba tokom prethodne dve sezone, Zoran Marjanović je preuzeo kormilo Sremskoligaša iz Vitojevaca, dok je na mesto glavnog trenera stigao Dragan Živanović.

Dragan Živanović je trener sa bogatim iskustvom, a tokom dugogodišnje karijere uspešno je vodio timove poput 1. Maja i Slovena. Uprava kluba se maksimalno angažovala da osigura novom treneru formiran tim već na samom početku priprema.

Transferi su takođe obeležili ovaj period. Do sada su se redovima pridružili neki novi igrači: Steva Božić (rođen 1990, prethodno u Napretku Žarkovci), Vladimir Petrović (rođen 1982, prethodno u Šumar Ogar), Borislav Ristanović (rođen 1997, prethodno u Slobodi Šašinci), Miroslav Likić (rođen 1992, prethodno u Graničaru Grabovci) i Davor Lubaščik (rođen 1996, prethodno u Ljukovu). Uprava kluba planira dovesti još nekoliko igrača do kraja nedelje kako bi dodatno ojačala tim.

Trenutno, igrački kadar broji oko 20 fudbalera. Nažalost, klub je zvanično napustio Milan Vukosavljević, koji je prešao u redove ekipe Partizan iz Vitojevaca.

“Kada je reč o ambicijama kluba, još je rano za praviti konačne prognoze. Međutim, jedno je sigurno – naš tim će na svaku utakmicu izlaziti s pobedničkim mentalitetom. Ukoliko se sve odvija prema planu, možda se usudimo da sanjamo o plasmanu u viši rang takmičenja.” rekao je Marko Der ispred kluba.

Prva prijateljska utakmica zakazana je za 23. jula, kada će se fudbal igrati s ekipom Sloge iz Voganja. S nestrpljenjem i uzbuđenjem iščekujemo taj susret, a fudbaleri jedva čekaju priliku da pokažu svoje veštine na terenu.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal