Pratite nas

Borilački sportovi

SREMSKA MITROVICA. Karatisti Sirmiuma prvaci Srbije!

Karatisti Sirmiuma

U nedelju 14. maja u  Osečini je održano 25 PRVENSTVO SRBIJE ZA SVE UZRASNE KATEGORIJE  u organizaciji KARATE UNIJE SRBIJE.

Karatisti Sirmiuma

Domaćin ovog takmičenja je bio KARATE KLUB “ KAMINARI „iz Osečine.
Na takmičenju je učestvovalo 212 takmičara iz 16 klubova. karate klub “ Sirmium“ iz Sremske Mitrovice je učestvovao sa svojih 30 takmičara, koji su se i ovaj put pokazali kao najbolji osvojivši 60 medalja, od kojih 37 zlatnih,12 srebrnih I 11 bronzanih medalja i sa takvim fantastičnim rezultatima doveli svoj klub na prvo mesto u generalnom plasmanu sa 216 bodova, drugoplasirani je „YU KARATE DO“ sa 180 bodova i trećeplasirani KARATE KLUB „BUDO“ sa 84 bodova.

Za najboljeg takmičara je proglašen Aleksandar Sikin sa 7 zlatnih medalja, na drugom mestu je Vuk Petrović sa 6 zlatnih I 1 srebrnom medaljom  I na trećem mestu Srđan Ilić sa 4 zlatne i 1 zlatnom medaljom. Za najbolju takmičarku je proglašena Andrea Aničić sa 6 zlatnih i 1 srebrnom medaljom, na drugom mestu je Nina Dragojlović sa 6 zlatnih i na trećem mestu je Bojana Sretenović sa 4 zlatne i 1 srebrnom medaljom i naravno svi navedeni takmičari su iz KARATE KLUBA „SIRMIUM „.
Zlatne medalju su još osvojili u pojedinačnoj kategoriji: Anja Erak, Mihajlo Kovač, Isidora Dragojlović, Kosta Petković, Luka Petrović, Lena Tešić, Anđela Parović, Lazar Korizma, Jovan Vojnović, Mladen Marković, Nemanja Žunić.
Srebrnu medalju su osvojili: Milica Korizma, Mila Stanić, Luka Miščević, Anđela Kunić.
Bronzu su osvojili: Mina Kozeljac, Vladimir Birovljev, Teodora Živić, Jasmina Lipić, Teodora Popović, Mateja Nikolić, Uroš Popović, Filip Petković, Teodora Vidović.
KARATE KLUB „SIRMIUM “ se ovim putem zahvaljuje svojim takmičarima na izuzetnim rezultatima, ali mi se ovde ne zaustavljamo jer nas čeka  EVROPSKO ŠKOLSKO PRVENSTVO, koje će se održati u Beogradu od 30. maja do 2 .juna u organizaciji EVROPSKE ŠKOLSKE SPORTSKE FEDERACIJE, a nakon toga u junu nam sledi polaganje za viša zvanja.
Od 19- 24 avgusta će biti održan TRŠIĆ KAMP za sve zainteresovane karatiste a posebno za one koji polažu za crne pojaseve, piše u saopštenju karate kluba „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice.

 

 

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Borilački sportovi