Pratite nas

Ostali sportovi

Sjajni rezultati mladih kajakaša KK Val-a na prvom kolu Lige za mlađe pionire u Beogradu

SREMSKA MITROVICA. U prvom kolu lige za mlađe pionire, pionire i kadete, održanom na Adi Ciganliji u Beogradu, takmičari iz KK Val-a nadmašili su očekivanja svojih trenera, Došena Igora i Kolarica Borislava. Mladi sportisti su demonstrirali sjajnu veštinu na vodi, ostavljajući svoj pečat na takmičenju.

Iako je najmlađi takmičar, Janko Petrović, doživeo malo neprijatnosti tokom trke, uspeo je da se oporavi i stigne do trećeg mesta u kategoriji mini kajaka jednosed.

Druga mlada nada KK Val-a, Nikolina Mihailović, zasijala je u trci mlađih pionirki, osvojivši zasluženu srebrnu medalju. Nikolina je pokazala da ima veliki potencijal za dalji napredak.

U kategoriji dečaka 2013. godišta, Viktor Kovačić je pružio sjajnu sportsku veštinu i osvojio 5. mesto, uprkos jakoj konkurenciji.

Nikoli Mihailoviću i Mateji Nikoliću, koji su se takmičili u trci mini dvoseda za dečake 2011. godišta, nažalost, izmakla je bronza u samom finišu trke, za svega 30 centimetara. Ipak, njihova predanost i trud su neosporivi, a sigurno će nastaviti da se takmiče s velikim ambicijama.

Posebno iznenađenje predstavljao je četverac pionira u sastavu Julijan Petrović, Slobodan Tešanović, Sergej Leščuk i Ognjen Leščuk, koji su se okitili bronzanom medaljom na stazi od 500 metara. Njihova timski rad i koordinacija bili su izvanredni, što je rezultiralo zasluženim uspehom.

Sve u svemu, ovaj nastup kajakaša iz KK Val-a predstavlja veliki uspeh za klub i potvrdu talenta mladih sportista. Njihovi treninzi i predan rad sigurno će ih voditi ka novim izazovima i ostvarenju još većih rezultata. Sledeće takmičenje koje ih očekuje je Otvoreno Prvenstvo Vojvodine narednog vikenda, gde će imati priliku da pokažu svoje veštine i hrabrost pred još većim brojem publike.

Tekst/Foto KK Val

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Ostali sportovi