Pratite nas

Odbojka

Pretpionirke „Borca“ Čačak osvojile titulu prvaka Srbije

Pretpionirke Borca iz Čačka osvojile su titulu prvaka Srbije, pošto su u finalu Finalnog turnira Prvenstva Srbije u Zrenjaninu savladale Busije iz Požarevca sa 3:0 (25:14, 25:17, 26:24).

Pretpionirke Sterije iz Beograda osvojile su bronzane medalje, pošto su u utakmici za treće mesto pobedile Zaslon iz Šapca sa 3:0 (25:22, 25:20, 25:9). Anđelija Tadić, odbojkašica Borca iz Čačka, proglašena je za najbolju igračicu (MVP) Finalnog turnira.

Pehare, trofeje i medalje najboljim pojedincima i ekipama predali su Petar Bogunović, predsednik OSV i potpredsednik OSS, Dragan Rakić, predsednik Proletera iz Zrenjanina, Danilo Mrđa, direktor takmičenja OSS, dr Bogdan Sretenović, sportski direktor OSS, Zoran Debeljković, predsednik OSBPO, Nikola Rosić, generalni direktor Crvene zvezde, Vlado Petković, proslavljeni reprezentativac, trener Ribnice iz Kraljeva, Isidora Kockarević, odbojkašica Jedinstva iz Stare Pazove, Svetlana Pereković, član Takmičarske komisije OSS, i Robert Balint, delegat Finalnog turnira.

Izvor: OSSRB

Foto: OSSRB

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Odbojka