Pratite nas

Fudbal

PFS Srem: Odluke i pripreme za predstojeću sezonu

fss pazova

U Staroj Pazovi je održana sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srema (PFS Srem) kojom je predsedavao Velibor Katić, prvi čovek saveza. Na dnevnom redu bilo je 15 tačaka.

Izveštaji takmičarskih, sudijskih i disciplinskih organa za prolećni deo liga pod okriljem PFS Srem su jednoglasno usvojeni.

Usvojene su propozicije takmičenja, uputstvo za baraž utakmice za popunu Sremske lige i propozicije završnog dela takmičenja za kup FSS na teritoriji PFS Srem za narednu takmičarsku sezonu.

Verifikovani su i sastavi liga za narednu takmičarsku sezonu. Sremska liga počinje 12.08.2023. godine i traje do 19.11.2023. godine, dok MOL Srem Istok i Zapad počinju 19.08.2023. godine. Novi članovi Sremske lige, kao prvaci MOL-ova, su LSK iz Laćarka i Polet iz Novih Karlovaca uz pobednika baraž utakmica Krušedol iz Krušedola. Status Međuopštinskih ligaša stekli su prvaci Opštinskih liga Sinđelić (OFL Šid), Trgovački (GFL Sr.Mitrovica), Hrtkovci (OFL Ruma), OFK Brestač (OFL Pećinci) i Planinac (OFL Irig-Stara Pazova-Inđija).

Doneta je Odluka o utvrđivanju iznosa članarine za programske aktivnosti. Klubovi Sremske lige, za jesenju sezonu, uplatiće 25.000 dinara, Međuopštinski ligaši 20.000 dinara, dok su klubovi Kadetske i Pionirske lige Srema u obavezi da na račun Saveza uplate po 10.000 dinara. Rok za ispunjenje ove obaveze je 11.08.2023. godine.

Doneta je Odluka o imenovanju takmičarskih, disciplinskih i sudijskih organa, pri čemu će Jugović Zoran (disciplinski sudija), Đokić Milan (zamenik disciplinskog sudije) i Saranovac Siniša (komesar za bezbednost) biti nadležni za Sremsku i obe Međuopštinske lige.

Imenovani zvaničnici:

Sremska liga:

– Dragan Despotović – komesar za takmičenje

– Vladimir Jelisavac – zamenik komesara za takmičenje

– Brane Knežević – komesar za suđenje

– Mirko Inđić – zamenik komesara za suđenje

MOL Istok:

– Radovan Ćirić – komesar za takmičenje

– Milan Aleksić – zamenik komesara za takmičenje

– Stefan Vasić – komesar za suđenje

– Dragan Surla – zamenik komesara za suđenje

MOL Zapad:

– Mladen Banjanin – komesar za takmičenje

– Alen Đokić – zamenik komesara za takmičenje

– Igor Milanović – komesar za suđenje

– Darko Horvat – zamenik komesara za suđenje

Kadetsko-pionirska liga:

– Marko Simić – komesar za takmičenje

– Dejan Ćosić – zamenik komesara za takmičenje

Konferencija klubova Sremske lige biće održana 31.07.2023. godine u prostorijama PFS Srem u Sremskoj Mitrovici, adresa Veljka Petrovića bb, sa početkom u 18 časova. Konferencije klubova MOL Istok i Zapad biće održane 01.08.2023. godine u prostorijama PFS Srem u Sremskoj Mitrovici, adresa Veljka Petrovića bb, sa početkom u 17 časova za MOL Istok, a u 18 časova za MOL Zapad. Seminar za sudije i delegate će biti organizovan 06.08.2023. godine u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal