Pratite nas

Fudbal

Palo pojačanje, jedanaest igrača u dresu Borca iz Martinaca

Sportske vesti Srbija

Nova sezona, ovoga puta u MOL-u, za fudbalski klub „Borac 1925“ i nova pojačanja!

Za „Borac 1925“ iz Martinaca u novoj sezoni igra jedanaest novih fudbalera, dok dva odlaze u nove klubove.

Prvo pojačanje za klub iz Martinaca je potpresednik FSS-a, Branislav Nedimović, je novi član fudbalskog kluba „Borac 1925“ iz Martinaca.

Rođen je 27.11.1977. godine, pokriva poziciju centralnog napadača, a u svojoj fudbalskoj karijeri je branio boje FK „Sloge“ iz Zasavice 1, „BSK-a“ iz Bešenova i FK „Graničara“ iz Kuzmina, odakle i dolazi u Martince. U protekloj sezoni je odigrao 27 utakmica i postigao 5 pogodaka („BSK“ Bešenovo i „Graničar“ Kuzmin).

Prekaljeni Dejan Janković, drugo pojačanje, rođen je 06.01.1986. godine, a pokriva pozicije sredine terena.

U svojoj malo je reći bogatoj karijeri, nastupao je za FK „Jedinstvo“ sa Uba, FK „Hajduk“ iz Beograda (sa Liona), FK „Radnički“ iz Beograda, FK „Srem“ iz Sremske Mitrovice, FK „Leotar“ iz Trebinja, FK „Voždovac“, FK „Velež“ iz Mostara, FK „Radnik“ iz Bijeljine, FK „Radnički“ iz Sremske Mitrovice i FK „Graničar“ iz Kuzmina, odakle nam se i pridružuje. U prethodnoj sezoni je odigrao 17 utakmica i postigao 6 pogodaka („Radnički“ SM i „Graničar“ Kuzmin).

Još jedno poznato lice u svetu fudbala, Vojislav Vranjković, treće pojačanje kluba „Borac 1925“ iz Martinaca.

Voja je rođen 1.1.1983. godine, a u dosadašnjoj bogatoj karijeri je nastupao za timove poput FK „Srem“ iz Sremske Mitrovice, FK “ Obilić“ sa Vračara, FK „Glasinac“ sa Sokolca, FK „Drina“ iz Zvornika, FK „Rudar“ iz Ugljevika, „Pandurii Târgu-Jiu“ (Rumunija), „Dinamo București“ (Rumunija), “ Ceahlăul“ (Rumunija), FK „Sloboda“ iz Užica, FK „Čelik“ iz Nikšića, „CS Turnu Severin“ (Rumunija), „Corona Brașov“ (Rumunija), „BSK“ IZ Bešenova i FK „Graničar“ iz Kuzmina, odakle nam se i pridružuje. U prethodnoj sezoni je odigrao 18 utakmica i postigao 2 gola. („BSK“ Bešenovo i „Graničar“ Kuzmin).

Martinčanin, mladi Vukašin Savić, četvrto je pojačanje tima iz martinaca.

Savke je rođen 16.01.2003. godine, a do sada je nastupao za „Sirmijum“ iz Sremske Mitrovice, „Čukarički“ iz Beograda, „Mačvu“ iz Šapca, „Slobodu“ iz Novih Kozaraca, „1. Maj“ iz Rume i „Hajduk“ iz Divoša, odakle nam i dolazi. U protekloj sezoni je odigrao 22 utakmice i postigao 2 gola. („1. Maj“ Ruma i „Hajduk“ Divoš)

Peto pojačanje, Goran Stević, iskusni štoper, povratnik u „Borcu“.

Rođen je 16.07.1988. godine, i do sada je nastupao za FK „Radnički“ iz Sremske Mitrovice, „LSK“ IZ Laćarka, FK „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice, FK „Hajduk“ iz Divoša, FK „Slobodu“ iz Donjeg Tovarnika, „BSK“ iz Bešenova i FK „Graničar“ iz Kuzmina odakle i prelazi u Martince. U prethodnoj sezoni odigrao je 27 utakmica i bez postignutog gola. („BSK“ Bešenovo i „Graničar“ Kuzmin)

Nenad Simić, veznjak, novo lice u „Borcu“, ujedno i naše šesto pojačanje!

Momak rođen 12.07.1993. godine, a do sada je nastupao za FK „Srem“ iz Sremske Mitrovice, KMF „Deus-futsal“ iz Sremske Mitrovice, FK „Slogu“ iz Zasavice 1, KMF „RB“ iz Valjeva i FK „Graničar“ iz Kuzmina, iz čijeg tima prelazi u naše redove. U sezoni 2022/23 odigrao je 30 utakmica i postigao 2 gola. (Sremska liga i Kup PFS Srem)

Golman, Milutin Hristov je sedmo pojačanje FK „Borac 1925“!

Rođen je 22.03.1994. godine, a pre dolaska u Martince, nastupao je za FK „Podrinje“ iz Mač. Mitrovice, FK „Zeku Buljubašu“ iz Ravnja, FK „Slogu“ iz Zasavice 1, „BSK“ iz Bešenova i FK „Graničar“ iz Kuzmina. U protekloj sezoni, branio je na 7 utakmica i primio 7 golova. („BSK“ Bešenovo i „Graničar“ Kuzmin)

Osmo pojačanje, Dragan Babić!

Momak je rođen 09.07.1999. godine, a do sada je branio boje „Radničkog“ iz Srem. Mitrovice, „Šećeranca“ iz Ade i „Graničara“ iz Kuzmina, odakle se i pridružuje.

Deveto pojačanje, mladi golman, Kosta Koplić!

Bonus igrač, momak rođen 27.09.2005. godine, nastupao je za „Srem“ iz Srem. Mitrovice, „Radnički“ iz Srem. Mitrovice, „Hajduk“ iz Divoša i „Podrinje“ iz Mač. Mitrovice, odakle nam i dolazi.

Deseti dolazak u „Borac“ jeste povratnik, Nemanja Minić.

Momak rođen 03.10.2004. godine, pored našeg kluba još je nastupao za OFK „Bosut“ iz Bosuta. U prethodnoj sezoni je nastupao na 18 utakmica u Gradskoj ligi Sremska Mitrovica.

Jedanaesto pojačanje, Tomislav Miščević.

Rođen je 06.08.2005. godine i nastupao je za „Sirmijum“ iz Srem. Mitrovice i „Radnički“ iz Srem. Mitrovice, odakle nam se i pridružuje. Za omladince sremskomitrovačkog „Radničkog“ je odigrao 20 utakmica u prethodnoj sezoni.

Prvi odlazak iz Martinaca.

Bojan Gaćeša, nakon polusezone provede u Martinicima, napušta tim iz Martinaca i odlazi u buđanovačku „Mladost“. Za Borac je odigrao 11 utakmica i sakupio 890 minuta.

Drugi odlazak, takođe posle polusezone, Vladislav Rankov, vratio se u svoju Vojku.

Za „Borac“ je odigrao 10 utakmica i bez učinka.

„Borac 1925“ ima ambicije i želju da nastavi sa dobrim rezultatima i zapaženim igrama u budućim utakmicama. Klub će nastaviti sa što boljom igrom, kako bi ostao konkurentan i ostvario uspeh u narednim takmičarskim sezonama.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal