Pratite nas

Odbojka

Odbojka: Finale Prvenstva Srbije za pionire – „Srem“ cilja na zlato!

odbojka srem pionirke

Zlatibor, živopisna destinacija poznata po svojim prirodnim lepotama, sprema se da bude domaćin dugo očekivanog finala juniorskog prvenstva Srbije u odbojci za devojčice.

Od 19. do 21. maja Čajetina, Zlatibor i Užice oživeće uzbudljivom odbojkaškom akcijom. Uz Odbojkaški klub Zlatibor, tehnička organizacija manifestacije je u sposobnim rukama Odbojkaškog kluba Jedinstvo iz Užica.

 

Sremci su, kao prvoplasirani u prvenstvu Vojvodine, stekli pravo da se takmiče na završnom turniru. Treneri Nikole Kaprića i Katarine Čutović, ekipa je namerila da obezbedi visok plasman na šampionatu. U nadi da će osvojiti zasluženu medalju, žele da iskoriste svaku priliku i teže konačnoj nagradi – zlatnoj tituli, baš kao što je starija generacija kadeta ostvarila prošlog vikenda na Ubu.

 

Turnir se može pohvaliti jakom postavom ekipa učesnica iz raznih gradova širom Srbije. Borac iz Čačka, Roda iz Beograda, Leskovac 98, Zaslon iz Šapca, Sloboda iz Čačka, Srem iz Sremske Mitrovice, Mladi radnik iz Požarevca, Radnički iz Kragujevca, TENT, Jedinstvo iz Stare Pazove, Timok iz Zaječara, Desetka iz Niša, Tehničar iz Kraljevo, Šumadija iz Aranđelovca, NS Volej tim iz Novog Sada i AS iz Beograda pokazaće svoj talenat i žestoko se boriti za šampionsku titulu.

 

Scena je pripremljena za uzbudljivo prikazivanje veštine, timskog rada i sportskog duha dok se vrhunski juniorski odbojkaški timovi iz cele Srbije okupljaju na Zlatiboru.

1 Comment

1 komentar

  1. Pingback: Odbojka: Finale Prvenstva Srbije za juniorke – „Srem“ cilja na zlato! - Ozon Media

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Odbojka