Pratite nas

Fudbal

Nove tribine u Ravnju – „Zeka“ dočekuje „Trgovački“

Sremska Mitrovica – Fudbalski tim Zeka Buljubaša iz Sremske Mitrovice privlači pažnju svojim impresivnim nastupima u Međuopštinskoj ligi Srem (Zapadna grupa) tokom poslednjih nekoliko godina. Međutim, ove sezone, klub je napravio korak napred ne samo na terenu, već i u razvoju infrastrukture.

Iako je Zeka Buljubaša konstantno bio u vrhu lige u poslednje dve godine, uvek su im nedostajali samo koraci da obezbede promociju ili šansu za baraž za višu ligu. Ove sezone, sa bilansom od tri pobede, dva remija i jednog poraza, tim se trenutno nalazi na deljenom trećem mestu na tabeli lige, sa ukupno 11 osvojenih bodova.

Ono što je posebno impresivno jeste predanost kluba razvoju infrastrukture. U saradnji sa gradskom upravom Sremske Mitrovice, uprava Zeke Buljubaše uspešno je podigla tribine na jednom kraju svog domaćeg terena. Ovaj potez je značajno poboljšao atmosferu na stadionu u Ravnju i stvorio bolje uslove kako za igrače tako i za navijače.

Trenutni kapaciteti stadiona u Ravnju verovatno nadmašuju trenutni rang takmičenja kluba. Pored solidnih klupskih prostorija i efikasnog sistema za zalivanje, klub sada kreće u ambiciozan projekat koji će dodatno unaprediti infrastrukturu.

Povećanje sportskih resursa i poboljšani uslovi za trening mogli bi privući više mladih sportista u klub, doprinoseći razvoju fudbala u Sremskoj Mitrovici.

S obzirom na dosadašnje rezultate na terenu i posvećenost razvoju infrastrukture, čini se da Zeke Buljubaša ima svetlu budućnost.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal