Pratite nas

Fudbal

Nerešeno u Sremskoj Rači – gol u nadoknadi vremena postavio konačan rezultat

U jučerašnjem fudbalskom obračunu između „Srema“ iz Sremske Rače i ekipe „Zeka Buljubaša“ iz Ravnja, navijači su imali priliku videti istinsku dramu na terenu. Utakmica je završena bez pobednika, rezultatom 2-2, ali priča koja se odvijala na terenu ostavila je dubok utisak. Prvo poluvreme obeležila je izvanredna igra Srema, koji je poveo s 1:0, ali u drugom poluvremenu usledio je neobičan preokret kada su gosti, Zeka Buljubaša, brzo preokrenuli rezultat postigavši dva gola. Ipak, Srem se nije predao i na kraju je izvukao bod iz meča zahvaljujući penalu u poslednjem minutu.

Srem je dominirao u prvom poluvremenu i pružio je izvanrednu igru pred svojim navijačima. Postigli su gol u ranoj fazi meča i stvarali su dodatne šanse koje su mogle osigurati ubedljiviju prednost. Gosti, nisu uspeli da stvore ozbiljne prilike da ugroze gol Srema tokom prvog poluvremena, što je dodatno ohrabrivalo domaćina.

Međutim, drugo poluvreme donelo je dramatičan preokret. Gosti su iznenadili sve prisutne postigavši dva brza gola, potpuno menjajući tok meča. Ovaj neočekivani preokret postavio je scenu za napetu završnicu.

Iako su se našli u teškoj situaciji, igrači Srema nisu se predavali. Borili su se do poslednjeg minuta, odbijajući da se pomire sa porazom. Njihova upornost se isplatila kada je u 95. minutu sudija dosudio penal u korist Srema. Ovo je bila prilika koju nisu propustili, izjednačivši rezultat na 2-2.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal