Pratite nas

Odbojka

Na seminaru u Leskovcu testirano 40 najmlađih odbojkaša iz Leskovca, Medveđe, Vladičinog Hana, Vranja i Pukovca

U dvorani SRC „Dubočica“ u Leskovcu organizovan je seminar, kao i trening i testiranje za učesnike projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“, koji je organizovao Odbojkaški savez Srbije u saradnji sa Međuokružnim odbojkaškim savezom Leskovca za trenere iz Leskovca, Lebane, Vladičinog Hana, Vranja i Pukovca.

Zoran Olajić, menadžer projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ predstavio je sistem i organizaciju projekta, dok je Prof. dr Mithat Blagajac, stručni saradnik OSS za oblast fizičke pripreme, održao predavanje na temu „Programi kondicione pripreme, prevencije i otklanjanje disbalansa posture“.

U okviru praktičnog dela seminara testirano je 40 odbojkaša uzrasta od 7 do 14 godina iz Leskovca, Lebana, Vladičinog Hana, Vranja i Pukovca, a pomagali su treneri Marijan Nikolić, Radovan Cvetković, Jovica Savić, Viktor Petrov i Milan Tošić.

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi OSS od oktobra 2020, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

Izvor: OSSRB

Photo: OSSRB

 

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Odbojka