Pratite nas

Borilački sportovi

Mladi „jiu jitsu“ borci blistaju sjajnim medaljama na Međunarodnom takmičenju u Loznici

Sremska Mitrovica – Tokom vikenda, u Loznici je održan uzbudljiv Međunarodni turnir u jiu-jitsu, koji je pokazao veštinu i posvećenost oko 400 takmičara. Među njima su bili i najmlađi članovi ekipe „Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM“, koji su sa ponosom predstavljali svoj klub i kući doneli tri medalje.

Pokazujući talenat, disciplinu i odlučnost, takmičari „Jiu jitsu Bezbednost“ demonstrirali su svoje umeće na strunjači. Svoje umeće pokazali su najmlađi takmičari ekipe Hopić Leo, Milinković Ognjen i Šimunjik Uroš, koji su zaslužili izuzetna priznanja za izuzetne nastupe. Izuzetna tehnika i nepokolebljiv duh Hopić Lea doneli su mu zasluženu zlatnu medalju, dok su Milinković Ognjen i Šimunjik Uroš pokazali svoje umeće i upornost i svaki su obezbedili bronzanu medalju.

Uspeh ovih mladih sportista je svedočanstvo njihove nepokolebljive posvećenosti i nepokolebljive podrške njihovih trenera i kluba. Bezbroj sati treninga, usavršavanja tehnika i pomeranja granica pripremili su ih za intenzitet takmičenja. Medalje koje sa ponosom nose oko vrata simbolizuju ne samo njihova dostignuća, već i kolektivni trud njihovih trenera, saigrača i cele Jiu Jitsu MMA Bezbednost SM zajednice.

 

1 Comment

1 komentar

  1. Pingback: Frensis Nganu potpisao ugovor sa PFL za 2024

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Borilački sportovi