Pratite nas

Fudbal

Lazar Marković isključen iz Partizana: Bivši igrač razočaran

Nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković nedavno je progovorio da je nepoželjan u klubu. Pored Ivana Obradovića i Miloša Jojića, Markoviću je onemogućen pristup stadionu, što je mnoge navijače crno-belih ostavilo iznenađenim i razočaranim. U svom odgovoru Marković je u početku izrazio ljubav prema klubu, ali je kasnije odlučio da se detaljnije izjasni.

Lazar Marković, bivši igrač Partizana, javno se osvrnuo na vest o isključenju iz kluba. Provodeći neke od svojih najlepših godina u crno-belom dresu, Marković je u trojci, uz Ivana Obradovića i Miloša Jojića, kojima je zabranjen ulazak na stadion.

Ovo otkriće je neprijatno iznenadilo mnoge verne pristalice crno-belih, a Marković je u početku kratko prokomentarisao da će nastaviti da voli klub još više. Međutim, kasnije je odlučio da elaborira ovu stvar.

„Dragi Partizane, toliko godina sam proveo sa tobom i sa sigurnošću mogu da kažem da sam branio grb i na terenu i van njega, časno i svim srcem, uvek težeći onome što je ispravno. Oplata je najmanja. problemi, taj isti Partizan me je naučio da poštovanje, čast i moralne vrednosti prevazilaze sve. Uzdržaću se od daljih javnih izjava povodom ove sramne situacije. Jedno je sigurno: nastaviću da uživam u kafi, ali neće. U poređenju sa kafom u Teleoptiku. Samo ću još jače i strastvenije voleti naš Partizan“, rekao je Lazar Marković.

Uprava Partizana, koju predvode Milorad Vučelić i Miloš Vazura, naišla je na kritike bivšeg golmana Vladimira Stojkovića zbog trenutne situacije.

Markoviću je odbijen pristup jer je odbio da potpiše plan otplate dugova, koji je prethodno u više navrata potpisivao.

Tokom pozajmice u Trabzonspor iz Gazijantepa, Marković je pomogao klubu da dobije priliku i licencu za učešće u evropskim takmičenjima. Međutim, kada je on to odbio da uradi za Partizan, Vučelić i Vazura su mu zatvorili vrata i Humske ulice i „Teleoptika”.

Marković je igrao za Partizan od 2011. do 2013. godine, a zatim se vratio od 2019. do 2022. pre nego što je prešao u Tursku.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal