Pratite nas

Fudbal

Laćarak: Tradicionalni noćni turnir u malom fudbalu

U saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica, Mesna zajednica Laćarak sa zadovoljstvom najavljuje održavanje tradicionalnog noćnog turnira u malom fudbalu. Ove godine, turnir će se održati na betonskom igralištu kod Osnovne škole „Triva Vitasović – Lebarnik“ u Laćarku.

Organizatori su obezbedili atraktivne nagrade za najbolje ekipe koje se budu istakle tokom turnira. Prvoplasirana ekipa će osvojiti iznos od 300.000 dinara, dok će drugoplasirana ekipa biti nagrađena sa 70.000 dinara. Ekipa koja zauzme treće mesto će zaraditi iznos od 30.000 dinara. Ove nagrade dodatno motivišu učesnike da daju sve od sebe i pruže izvanredne sportske performanse.

Izvlačenje parova će se održati u četvrtak, 13. jula, u prostorijama Mesne zajednice Laćarak. Svi zainteresovani mogu se javiti na telefone koji su navedeni za više informacija ili prijavu. Timovi su dobrodošli da se prijave i učestvuju u ovom uzbudljivom sportskom događaju. Kotizacija po ekipi iznosi 12.000 dinara.

Turnir će zvanično početi u petak, 14. jula, kada će se odigrati prve utakmice. Očekuje se da će igre biti intenzivne i da će publici pružiti nezaboravne trenutke. Atmosfera na turniru će biti puna uzbuđenja, podrške i rivalstva među ekipama, stvarajući tako nezaboravno iskustvo za sve učesnike i gledaoce.

Ove informacije su samo neke od mnogih detalja vezanih za turnir. Svi zainteresovani mogu se obratiti organizatorima pozivom na brojeve telefona:

  • Nedeljko: 0641191427
  • Bojan: 06526712699
  • Dragan: 0638913448

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal