Pratite nas

Borilački sportovi

Karate klub „Srem“ sjajno nastupio na 27. Balkanskom prvenstvu za decu

Sremska Mitrovica – Nedavno završeno 27. Balkansko prvenstvo za decu je pokazalo izuzetan talenat i žestoku konkurenciju u svetu karatea. Među učesnim klubovima, Karate klub Srem se istakao kao sila koju treba uzeti u obzir, osvojivši impresivnih šest medalja.

Talentovani sportisti Karate kluba Srem su demonstrirali svoje veštine i odlučnost, rezultirajući izvanrednim uspehom.

Osvojili su dve zlatne medalje, dve srebrne medalje i dve bronzane medalje, čime su potvrdili svoj status jednog od najuspešnijih klubova na prvenstvu.

Predvodila ih je izuzetna Anđela Perović, koja je postala prava zvezda turnira. S izvanrednim prikazom veštine i odlučnosti, Anđela je osvojila tri medalje za svoj klub. Osvojila je dve zlatne medalje i jednu bronzanu medalju u kategoriji borbi, koja je bila snažno takmičena. Posebno treba istaći da je ova pobeda označila četvrti uzastopni naslov Balkanske šampionke u Katama.

Dunja Berežni je takođe doprinela uspehu kluba osvojivši srebrnu medalju u kategoriji devojčica od 10 godina, demonstrirajući svoj talenat i posvećenost sportu. Irena Grujanić takođe je ostvarila značajan uspeh osvojivši srebrnu medalju u kategoriji devojčica od 12 godina.

Pored toga, Miona Murić je pokazala svoje veštine i odlučnost, zasluživši zasluženu bronzanu medalju u kategoriji devojčica od 13 godina. Uprkos jakoj konkurenciji, Miona je pokazala svoj talenat i doprinela ukupnom uspehu kluba.

Iako ovoga puta nije osvojio medalju, Željko Mošić je pružio pohvalan nastup u kategoriji dečaka od 10 godina. Njegova posvećenost i veština postavljaju čvrste temelje za budući uspeh.

Izuzetan nastup Karate kluba Srem na 27. Balkanskom prvenstvu za decu je dokaz njihove posvećenosti, napornog rada i izvanrednog vođstva koje dobijaju. Uspeh kluba ne samo da donosi čast sportistima, već ističe i rastući značaj srpskog karatea na regionalnoj sceni.

1 Comment

1 komentar

  1. Pingback: Karate klub „Srem“ sjajno nastupio na 27. Balkanskom prvenstvu za decu - Ozon Media

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Borilački sportovi