Pratite nas

Fudbal

Humanitarna fudbalska utakmica u Mačvanskoj Mitrovici: Pomozimo Nataši u njenoj borbi

nataša nedić

 

U okviru 27. kola Regionalne fudbalske lige Srem, u subotu će se na stadionu Fudbalskog kluba „Podrinje“ u Mačvanskoj Mitrovici odigrati pravi fudbalski spektakl. Ekipa „Hajduk“ iz Beške gostovaće u uzbudljivoj utakmici koja počinje u 17.00 časova.

Međutim, ova utakmica ima poseban značaj jer ima za cilj prikupljanje sredstava za lečenje raka Nataše Nedić.

 

Nataša se od 2018. godine hrabro bori protiv retkog i veoma agresivnog neuroendokrinog tipa raka grlića materice sa metastazama. Od ovog tipa obolelo je samo 1% žena širom sveta. Podvrgnuta je svojoj prvoj operaciji 2018. godine i ubrzo nakon toga dobila hemoterapiju od šest ciklusa. Nažalost, samo četiri meseca nakon završetka poslednjeg ciklusa, bolest se agresivno vratila u aprilu 2019, pogađajući više oblasti, uključujući oba pluća. Nataša je podvrgnuta još jednoj velikoj operaciji, zbog čega su joj na plućima ostavile aktivne promene, zbog čega su bile neophodne stalne terapije.

 

Možete napraviti razliku u Natašinom životu doprinoseći njenom lečenju. Ulaz za fudbalsku utakmicu je 200 dinara, a ceo iznos će ići za njene medicinske troškove. Pored toga, direktne donacije se mogu dati na sledeće račune:

 

Za donacije u dinarima:

Broj računa: 160-0000000555302-48

 

Za donacije u stranoj valuti:

Broj računa: 160-0054000042784-76

IBAN: RS35160005400004278476

SVIFT/BIC: DBDBRSBG

 

Predstojeći fudbalski meč između „Podrinja“ iz Mačvanske Mitrovice i „Hajduka“ iz Beške prilika je da podržimo borbu Nataše Nedić protiv retkog i agresivnog oblika raka grlića materice. Dolaskom na utakmicu i kupovinom ulaznice od 200 dinara, možete direktno doprineti troškovima njenog lečenja. Dodatno, donacije se mogu uplatiti na obezbeđene bankovne račune. Udružimo se kao zajednica i pokažimo solidarnost, saosećanje i podršku Nataši u njenoj borbi za život.

1 Comment

1 komentar

  1. Pingback: Humanitarna fudbalska utakmica u Mačvanskoj Mitrovici: Pomozimo Nataši u njenoj borbi - Ozon Media

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal