Pratite nas

Fudbal

GFL: Šuljam pregazio najveće rivale

GFL Šuljam

Sremska Mitrovica – U okviru poslednjeg kola gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica, rivali OFK Sparta iz Grgurevaca i Napredak 2021 iz Šuljma sastali su se na stadionu ekipe „Fruškogorac“ u Manđelosu. Gosti, koji su neporaženi u ovoj i prethodne četiri utakmice, izašli su kao pobednici i protiv svog najvećeg rivala, rezultatom 0:2.

Tornjanski je pogodio sa bele tačke u 56. minutu igre, a nešto ranije, u 46. minutu, gol je postigao i Galić Dragan. Domaćin je „zaradio“ pet žutih kartona na jučerašnjoj utakmici, kako zbog grubih startova, tako i zbog reči negodovanja. Gosti, pobednici derbija, imali su jedan karton više i završili su utakmicu sa jednim igračem manje jer je Kresojević Petar dobio drugi žuti karton nakon grubog starta.

Ostali kartoni su bili zbog odugovlačenja nastavka igre.

Podsetimo, prošle godine ekipa Šuljma je takođe slavila nešto manje ubedljivom pobedom od 2:1. Šuljamci slave svoju pobedu u derbiju i najavljuju dolazak novih igrača i poboljšane uslove za igru, dok „Sparta“ završava ovu sezonu na neslavnoj osmoj poziciji na tabeli.

Ovu utakmicu je obeležio i incident jednog od navijača koji je tokom utakmice pravio nered.

Nezvanično, po očevicima pokušao je i da baci flašu na sudiju. Navijač je i uništavao imovinu kluba na čega je reagovala patrola policija i udaljila ga sa tribine.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal