Pratite nas

Fudbal

Fudbalski klub Polet proslavio pobedu u međuopštinskoj ligi grupa „Istok“

Fudbalski klub Polet iz Novih Karlovaca obeležio je izuzetan uspeh osvajanja šampionske titule u Sremskoj međuopštinskoj ligi, grupa „Istok“, večerom za pamćenje u ovdašnjem Domu kulture. Ova manifestacija je imala veliki značaj za uzoran kolektiv, uz prisustvo klupskih veterana koji su svojim članstvom u Vojvođanskoj ligi, Grupi „Jug“, urezali najlepše stranice istorije.

Dok je za „Sašanu” pauza između sezona, uprava kluba već vredno radi na jačanju sastava za predstojeće učešće u Sremskoj ligi.

Proslava u Domu kulture okupila je sadašnje i bivše članove FK Polet, odajući počast njihovim dostignućima i odajući počast bogatoj istoriji kluba. Veterani, koji su nekada imali ključnu ulogu u oblikovanju uspeha kluba, dodali su nostalgičnu notu večeri.

Gledajući unapred, menadžment FK Polet je aktivno fokusiran na unapređenje sposobnosti tima za buduću kampanju u Sremskoj ligi. Ova priprema uključuje strateško regrutovanje igrača i razne mere da se obezbedi konkurentsko prisustvo u ligi.

Uspeh FK Polet u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Srem je svedočanstvo posvećenosti kluba izvrsnosti i posvećenosti njegovih igrača, osoblja i navijača. Kako se tim suočava sa novim izazovima u Sremskoj ligi, njihov dalji napredak će pomno pratiti fudbalska zajednica.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal