Pratite nas

Fudbal

FOTO: Ovo je navijač! Navijač Voše ostao na tribini uprkos pljusku

navijač fk vojvodina

Na nedavnoj utakmici između Vojvodine i Čukaričkog, koja je bila prekinuta zbog nevremena u Novom Sadu, jedan hrabar navijač je ostao na istočnoj tribini „Karađorđa“ uprkos pljusku. Dok su ostali gledaoci napustili tribine, ovaj Novosađanin po imenu Todor Monarev, poznat kao Toša Voša među vojvodinašima, strpljivo je ostao da vidi šta će se dogoditi s mečom.

Foto: Screenshot (Instagram/fk_vojvodina)

Voša je sam ostao na tribini uprkos nezapamćenom pljusku koji je prekinuo utakmicu i izazvao haos u saobraćaju. Njegov hrabri čin nije prošao neprimećeno. Navijač Vojvodine je na društvenim mrežama podelio svoju priču, a to je privuklo pažnju.

FK Vojvodina (@fk_vojvodina) | Instagram

Kao mali znak zahvalnosti za izuzetnu posvećenost „staroj dami“, direktor marketinga FK Vojvodina, Miloš Subotin, poklonio je Toši Voši svoje mesto na tribini. Ovo se desilo upravo pre nego što je stigla vest da se utakmica neće nastaviti. Novosadski superligaš ističe gest navijača i želi da mu se zahvali na poseban način.

Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog je prekinuta pri rezultatu 2:0 u korist gostujućeg tima. Srećom, odlučeno je da se meč ponovi, pa će se danas odigrati s početka u 15 časova. Ulaz na ovaj meč je besplatan, što je dodatna nagrada za navijače koji žele da podrže svoj tim.

Hrabrost i vernost navijača poput Toše Voše su inspiracija za sve ljubitelje sporta. Njegova posvećenost i strpljenje su vredni divljenja, a poklon koji je dobio od kluba je priznanje za njegovu neizmernu ljubav prema Vojvodini.

Novi meč Vojvodina vs. Čukarički: Polufinale Kupa Srbije – Najnovije sportske vesti Srbija – Faul.rs

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal