Pratite nas

Fudbal

FK Sloboda Šašinci prikupio 10.000 dinara za podršku Luni Pilipović

SREMSKA MITROVICA/ŠAŠINCI. U znak saosećanja i solidarnosti, FK Sloboda Šašinci, lokalni fudbalski klub, uspeo je da prikupi 10.000 dinara za pomoć Luni Pilipović.

Iako je sezona završena, a tim možda nije ispunio sva očekivanja, još jednom su pokazali svoju humanost tokom ove faze sezone. Umesto da naplate ulaz za njihov poslednji meč na domaćem terenu, fudbalski klub je odlučio da prikupi dobrovoljne priloge u korist Lune Pilipović, meštanke Šašinaca. Lokalni fudbalski klub FK Sloboda Šašinci udružio se za plemenitu stvar, prikupivši 10.000 dinara za podršku Luni Pilipović.

FK Sloboda Šašinci, zvaničnim saopštenjem objavljenim na njihovoj veb stranici, od srca se zahvaljuje svim pojedincima koji su dali podršku, shodno mogućnostima.

„Sezona je gotova, možda nismo ispunili očekivanja i pobedili poslednje kolo na domaćem terenu, ali smo zato još jednom u ovom delu polusezone, pokazali humanost. Fudbalski klub je ovu utakmicu umesto naplaćivanja ulaznice, odlučio prikupiti dobrovoljni prilog za našu meštanku Lunu Pilipović. Manji odaziv publike na poslednjoj utakmici, ali šta da se radi… naše malo, Luni znači mnogo. Ovim putem želeli bi da se zahvalimo svima, koji su pomogli naspram svojih mogućnosti, napisali su na svojoj stranici FK „Sloboda “ Šašinci.

Luna Pilipović iz mesta Šašinci kod Sremske Mitrovice, je prevremeno rođena beba u dvadeset i devetoj nedelji, bila je teška samo 1370 grama i 47cm dugačka, sa ocenom 4/6. Imala je drugi stepen krvarenja na mozgu, što je ostavilo posledice. Zbog nedostatka i gubitka bele mase na mozgu, Luna ima problem sa motorikom u sva četiri ekstremiteta. Dijagnostifikovana joj je cerebralna paraliza.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal