Pratite nas

Ostali sportovi

Ekipno prvenstvo Srbije za pionire/ke: AK Sirmium ostvaruje sjajan uspeh

U subotu, 3. juna, atletski stadion u Sremskoj Mitrovici bio je domaćin izuzetno uspešnog ekipnog prvenstva Srbije za pionire/ke. Atletski klub Sirmium (AK Sirmium) se još jednom istakao, postižući izvanredne rezultate i pružajući sjajnu organizaciju ovog takmičenja.

AK Sirmium, poznat po svojoj posvećenosti atletici, nije razočarao ni ovoga puta. Njihovi pioniri su ostvarili impresivne rezultate, što im je donelo 3. mesto u ukupnom plasmanu i zasluženi pehar.

Kapiten Đonić Stefan bio je pravi lider tima i osvojio je prvo mesto u disciplinama 100m prepone, 300m i štafeti 4x100m. Lazić Marko je sjajno skakao u visu i dalju, te takođe osvojio prvo mesto u tim disciplinama, kao i u štafeti 4x100m. Ostali članovi ekipe, Babić Mihajlo, Sarafijanović Uroš, Mojsin Dejan, Milutinović Aleksa i Slavujević Strahinja, takođe su pružili izvanredne nastupe u svojim disciplinama. Takođe su doprineli sjajnom uspehu ekipe rezerve Stojković Teodor, Lazičić Lazar i Mirković Nikola.

Trener Macanović Slobodan ističe da je bio izuzetno zadovoljan kako organizacijom takmičenja, tako i nastupom svojih takmičara. Ovaj uspeh je rezultat napornog treninga i posvećenosti atletičara, ali i stručnog vođstva trenera.

Ekipno prvenstvo Srbije za pionire/ke u Sremskoj Mitrovici pokazalo je da AK Sirmium ima talentovane atletičare i sposobnost da organizuje vrhunska takmičenja. Ova manifestacija je bila prilika za mlade atletičare da se pokažu i ostvare izvanredne rezultate. Sigurno je da će ovaj uspeh motivisati sve u klubu da nastave sa napornim radom i ostvare još bolje rezultate u budućnosti.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Ostali sportovi