Pratite nas

Košarka

Ekipa iz Pirota odnela pobedu na košarkaškom turniru 3×3 u Sremskoj Mitrovici

U saradnji Sportskog saveza Sremske Mitrovice, Gradskog košarkaškog saveza i Košarkaškog saveza Srbije, uzbudljiv turnir u basketu 3×3 danas je održan na Gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici.

Prema rečima Nemanje Crnića, generalnog sekretara Sportskog saveza Sremske Mitrovice, na turniru su učestvovale ukupno 24 ekipe, među kojima su neke od najboljih srpskih, evropskih i svetskih košarkaških zvezda.

 

U uzbudljivom finalu, Piroćani su pobedili ekipu Krupnja rezultatom 21-16, čime su zaslužili zasluženu nagradu od 120.000 dinara.

Treće mesto obezbedila je ekipa „Auto kuća Sekulić“, koja je tokom celog turnira ispoljila veliki talenat i takmičarski duh, što im je donelo priznanje za izuzetan nastup.

 

Ovaj događaj nije samo proslavio košarkaški duh, već je takođe pružio platformu za igrače da pokažu svoje sposobnosti i zabavljaju oduševljenu publiku okupljenu na Gradskom trgu. Uspeh turnira naglašava rastuću popularnost 3×3 košarke i njenu sposobnost da očara publiku svojom brzom dinamikom.

Možda vas zanima:

Jedinstvena izložba povodom 100 godina košarke u Srbiji stiže u Sremsku Mitrovicu

 

Okupljajući talentovane sportiste sa različitih nivoa, ovaj turnir dodatno učvršćuje reputaciju Sremske Mitrovice kao uspešnog centra za košarkaške entuzijaste. Saradnja Sportskog saveza, Gradskog košarkaškog saveza i Košarkaškog saveza Srbije pokazuje njihovu posvećenost promociji i negovanju sporta na lokalnom i nacionalnom nivou.

2 Comments

2 komenatara

  1. Pingback: Ekipa iz Pirota odnela pobedu na košarkaškom turniru 3×3 u Sremskoj Mitrovici - Ozon Media

  2. Pingback: Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 ostvarila pobedu nad Francuskom - Faul.rs

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Košarka