Pratite nas

Borilački sportovi

KICKBOXING WORLD CUP Dušan Žeravić osvojio bronzanu medalju na Svetskom kupu u kik boksu

Dušan Žeravić, član renomiranog kluba Džiu džicu MMA Bezbednost iz Sremske Mitrovice, odlično se pokazao na međunarodnom takmičenju u kik-boksu „KICKBOXING WORLD CUP “ održanom u Mađarskoj. Među oko 3.000 takmičara iz 43 zemlje, Dušan Žeravić je učestvovao u klasi „Mlađi junior” u kategoriji -54 kg, u disciplini „Lov Kick” i osvojio zapaženo treće mesto, osvojivši zasluženu bronzu.

SREMSKA MITROVICA. Klub Jiu jitsu MMA Bezbednost i njegov trener najsrdačnije čestitaju Dušanu na izuzetnom nastupu i impresivnom uspehu na međunarodnoj sceni. Njegova posvećenost, veština i istrajnost doneli su veliku čast klubu i Sremskoj Mitrovici.

Nakon izuzetnog uspeha na Svetskom kupu u kik-boksu, Dušan Žeravić će sada uzeti zasluženu dvonedeljnu pauzu pre nego što krene sa pripremama za predstojeće Evropsko prvenstvo koje treba da se održi u Turskoj.

Klub Džiu džicu MMA Bezbednost, zajedno sa njegovim trenerom, uvereni su da će Dušan nastaviti da briljira i da časno i odlikovano predstavlja klub i svoju zemlju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Borilački sportovi