Pratite nas

Fudbal

Derbi Vojvodine i Partizana: Gde kupiti ulaznicu i koje su cene?

tribine sedišta

Prodaja ulaznica za derbi meč 36. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana, koji se igra u nedelju 21. maja na stadionu Karađorđe, zvanično počinje danas.

Ulaznice po ceni od 1.000 (zapad), 700 (istok) i 300 dinara (sever) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Petak: u prostorijama „Gigstiks“ u tržnom centru Pariski magazin (Bulevar Kralja Aleksandra 12), od devet do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok.
Subota: u prostorijama „Gigstiks“ od 10 do 16 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad i istok.
Nedelja: na blagajni između južne i zapadne tribine Karađorđa, od 16 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana Ognjište), od 16 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini Karađorđa od 17 do 18:45 časova moći će da se kupe ulaznice za sever.
Zbog zabrane fudbalskom klubu Partizan da organizuje dolazak svojih navijača, južna tribina neće biti otvorena za ovu utakmicu.
Svi gledaoci koji su kupili ulaznicu za zapad za meč polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog, tu ulaznicu će moći da zamene za kartu za meč protiv Partizana. Zamena ulaznica će se vršiti u petak od 10 do 18 časova u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini Karađorđa i u nedelju od 16 sati do početka utakmice na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine).
Iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno je da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Partizan.
Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedna osoba će moći da kupi maksimalno dve ulaznice.
Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice.

Utakmica počinje u 19 časova.

Izvor: 021.rs

Photo: pixabay.com / Tama66

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Fudbal