Pratite nas

Košarka

Danas “Trojka iz bloka” u Rumi

Nadahnuti duhom solidarnosti i sportskog nadmetanja, Ruma će biti domaćin sportsko-humanitarnog turnira u brzom šutiranju trojki pod nazivom „Trojka iz bloka“ u subotu, 1. jula.

Na košarkaškom terenu kod Doma zdravlja „Ruma“, lokalni stanovnici će se okupiti da bi uživali u ovom dinamičnom takmičenju, koje započinje u 17 časova.

Glavni cilj ovog turnira je prikupljanje sredstava za podršku višečlanim, socijalno ugroženim porodicama. Ovoga puta, sva prikupljena pomoć namenjena je porodici Mijatović-Markovac iz Kuzmina, pružajući im priliku za bolju budućnost i osiguravajući da njihove osnovne potrebe budu zadovoljene.

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ stoji iza organizacije ovog događaja, s ciljem da pruži podršku onima kojima je najpotrebnija. Prijavljivanje za učešće na turniru je simbolično, a kotizacija iznosi samo 300 dinara, kako bi omogućila svima da se pridruže i budu deo ove hvalevredne inicijative.

„Trojka iz bloka“ nije samo takmičenje već i izvor radosti, zajedništva i podrške. Dok se igrači takmiče da postignu što više pogodaka izvan linije za tri poena, publika će ih bodriti i pružati podršku, stvarajući atmosferu punu energije i ohrabrenja.

Ovaj sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki predstavlja priliku da se spoje ljubav prema sportu i želja da se pomogne onima kojima je podrška najpotrebnija. Učestvovanje na turniru i davanje svoje simbolične donacije omogućuje svakome da bude deo ove humanitarne misije, pružajući podršku porodici Mijatović-Markovac i pružajući im priliku da ostvare bolje uslove života.

U subotu, 1. jula, svi putevi vode u Rumu, gde će se okupiti ljubitelji sporta i humanosti kako bi zajedno napravili pozitivnu promenu.

Kliknite ovde za komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Košarka