Pratite nas

Košarka

100 godina košarke u Srbiji: Sremska Mitrovica domaćin spektakularnog 3×3 turnira i izložbe

basket 3x3

Sremska Mitrovica, grad poznat po sportskoj kulturi, sa nestrpljenjem se sprema da u subotu 20. maja 2023. godine dočeka najbolje srpske košarkaše.

U saradnji Sportskog saveza grada Sremska Mitrovica, Gradskog košarkaškog saveza, i Košarkaškog saveza Srbije, na Gradskom trgu sa početkom u 14.00 časova održaće se uzbudljiv turnir u basketu 3×3.

 

Organizovan sa velikim entuzijazmom i posvećenošću, ovaj događaj ne samo da pokazuje veštinu i talenat srpskih košarkaša, već i slavi značajnu prekretnicu u istoriji sporta. U okviru obeležavanja 100 godina košarke u Srbiji, na Gradskom trgu biće prikazana izložba.

 

Jedinstvena izložba povodom 100 godina košarke u Srbiji stiže u Sremsku Mitrovicu

Događaj služi kao svedočanstvo nepokolebljive strasti prema košarci u Srbiji i naglašava posvećenost grada promociji sporta i negovanju angažovanja zajednice. Okupljajući sportiste, ljubitelje sporta i lokalnu zajednicu, ovaj događaj stvara dinamičnu i uzbudljivu atmosferu koja prikazuje najbolje iz srpske košarke.

 

Na turniru u košarci 3×3 učestvovaće vrhunski timovi iz cele zemlje, koji će se takmičiti u veoma konkurentnom i brzom formatu. Gledaoci mogu da očekuju uzbudljive igre, impresivne prikaze veštine i intenzivna rivalstva dok se timovi bore za pobedu. Turnir takođe služi kao deo prvenstva Srbije, dodajući dodatni sloj uzbuđenja i značaja ovom događaju.

3 Comments

3 komenatara

  1. Pingback: 100 godina košarke u Srbiji: Sremska Mitrovica domaćin spektakularnog 3×3 turnira i izložbe - Ozon Media

  2. Pingback: Danas u Sremskoj Mitrovici spektakl! Basket 3x3 na Trgu! -

  3. Pingback: Danas u Sremskoj Mitrovici spektakl! Basket 3×3 na Trgu! - Ozon Media

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

ZANIMLJIVOSTI

VIše u Košarka